»Preden smo zaprli, smo dnevno pripravili od 100 do 150 malic za posamezne zaposlene iz podjetij v okolici, nato pa smo morali vse te malice razvažati, kar je bil logističen problem, zaposliti smo morali dodatne ljudi.«
»Vsi gostinci so se znašli v težkem položaju, zato bi moral javni poziv zajemati vse gostinske dejavnosti, ne glede na število zaposlenih.«
»Zakaj vse do zdaj niste dali nobene možnosti za vsaj delno odprtje gostinskih lokalov tistim gostincem, ki imajo možnost pripravljati malice za delavce, predvsem tople in zdrave obroke, in kulturno zaužitje te malice v toplem prostoru, pod okriljem nadzora in spoštovanja vseh ukrepov.«
»Če gost ne želi pokazati dokazila o izpolnjevanju pogoja PCT, gostinski obrati gostu svojih storitev ne smejo nuditi in mora gost zapustiti prostore gostinskega obrata.«
Kliknite povezavo za prikaz izjav v želenem obdobju